torstai 3. toukokuuta 2012

Assorted Cheese Plate

Me olemme aikamoisia juustonystäviä (enpä ole aiemmin kirjoittanut ko. sanaa, tuleeko yhteen vai erikseen, onko edes suomea...). Tälläkään kertaa juustovalinnoissa ei ollut mitään logiikkaa, otimme vain kaikkia suosikkeja ja yhden heräteostoksen. Tykkäämme eniten pitkään kypsytetyistä vahvoista juustoista, kuten esimerkiksi gouda black labelistä, jossa on suolakiteitäkin mukana, mutta juuri sopivasti, ei liikaa. Aika pelkistetyllä linjalla mentiin, meillä ei ollut keksejä, hedelmiä, hilloja eikä edes viiniä tällä kertaa juustojen kaverina. Siksipä sekalainen kavalkadi olikin mahdollinen. Ja juustot kannattaa ottaa jääkaapista vähintään noin tuntia ennen lämpenemään huoneenlämpöisiksi.


Keskellä edessä chevre melusine (söin edellisenä iltana kaksi kolmasosaa siitä), ja siitä vasemmalle myötäpäivään asmonte, manchego 6kk, pochat fils beaumont, kaltbach appenzeller ja uniekaas gouda black.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti