sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Marjoja, marenkia ja vaniljakastiketta

Siinäpä otsikossa mainittuna kaikessa yksinkertaisuudessaan helppo, nopea ja hyvä jälkiruoka. Tähän ei nyt tarvita ollenkaan kokkaustaitoja, mutta ajattelimme jakaa vinkin täällä, koska joskus sitä haluaa päästä helpolla. Marenkien teko itsessään on helppoa ja ennen kaikkea halpaa, mutta aikaa vievää, uunissa kuivatus vaatii pari tuntia. Blogissa on hyvä ohje marengeille täällä. Tätä varten ostettiin valmiita marenkeja.


Kesäinen jälkiruoka marengista ja marjoista



 1 annos

Kaksi kourallista tuoreita pestyjä marjoja, meillä suomalaista pensasmustikkaa ja vadelmaa
5 marenkia murennettuna
Vaniljakastiketta. Täytyy sanoa että monien testausten jälkeen parhain maku&koostumus on Valion Vanilla vaniljakastikeessa.

Koko annos ja nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti