torstai 13. kesäkuuta 2013

Juustonystävän kymmenen minuutin pasta

Nyt tulee arkiruokavinkki. Tähän pastaan menee aikaa sen verran, kuin pastan keittäminen kestää. Täysjyväpastaa pitää keittää noin 11 minuuttia, joten siihen nyt menee vähän enemmän kuin tuo otsikon 10 min., mutta sinne päin. Maku muuttuu valittujen juustojen mukaan, tässä mukana tietysti omat suosikit; cheddar, parmesan ja pecorino - juustot.

Juustonystävän pasta


Yhdelle

Täysjyväpastaa sen verran kun jaksaa syödä
2 rkl raastettua parmesania
2 rkl raastettua pecorinoa
2 rkl raastettua cheddaria

tai muuta juustoa maun mukaan. Jos määrä tuntuu suurelta omaan makuun, raasta vähemmän!

Muutama lehti tuoretta basilikaa
Muutama oksa tuoretta timjamia
Muutama oksa tuoretta meiramia
2 rkl silputtua ruohosipulia

tai muita yrttejä maun mukaan

Laita vesi kiehumaan, lisää runsaasti suolaa keitinveteen. Lisää pasta, keitä paketin ohjeen mukaan. Raasta juustot, silppua yrtit ja ruohosipuli. Valuta vesi. Lisää kaikki aineet keitetyn pastan joukkoon ja sekoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti