tag:blogger.com,1999:blog-3157005811005865366.post4704508970877858894..comments2023-02-17T10:17:08.154+02:00Comments on Keittotaidon antiakatemia: Floydin erikoinenktaahttp://www.blogger.com/profile/14908169434599573531noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3157005811005865366.post-18960034711749825252012-02-27T18:44:25.099+02:002012-02-27T18:44:25.099+02:00Joo se valkosipulipyree on hyvä lisäke, mutta tosi...Joo se valkosipulipyree on hyvä lisäke, mutta tosi tujua se on, ei pystynyt kovin paljon kerralla syömään. Mutta se varmaan sopii vaikka minkä kanssa.ktaahttps://www.blogger.com/profile/14908169434599573531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157005811005865366.post-64915958416685804782012-02-27T15:31:41.727+02:002012-02-27T15:31:41.727+02:00Tämäpä vasta herkullisen näköinen annos!!! Tuo val...Tämäpä vasta herkullisen näköinen annos!!! Tuo valkosipulipyree kuulostaa mielenkiintoiselta! Tein muuten männäviikolla tuota blinipostauksen savulohimoussea ja tuli hyvää. Oon tehnyt sitä muuten samoin, mutta ilman creme fraichea (tietysti suuremmalla määrällä philadelphiaa). Ja täytyy sanoa, että oli herkullisempaa kerman kanssa!Askarteluapinahttps://www.blogger.com/profile/05385248127997941158noreply@blogger.com